Kaxigast i byn!


Lidingöloppet är avklarat. Visserligen var Harry inte med, det var bara 15 km varianten och det ösregnade men det var en härlig upplevelse ändå. Lidingö ÄR vackert och alla underbara löpare gör det ännu vackrare. Pojkarna har fullt upp med skola och träningar. Vi pratar mest “Carnet de passages”, hur motorcyklar påverkas på hög höjd, ullkläder, pass, mediciner och jul. Det blir en tidig jul hos oss i år. Jag vill att allt skall vara julpyntat när vi far. Oskar och Carina skall bara behöva njuta. Alla julklappar är klara och i förrgår hittade jag till min stora lycka årets första julpapper i affären. Nu börjar projekt inslagning. Harry, Hebbe och jag har bestämt oss för att köpa klappar till varandra i Chile. Bra ide.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.