Nya köket tar form

Äntligen! I början på november rev vi köket och sedan dess har vi levt ett bohemiskt liv. Nu är golv, väggar, spottar och inredning på plats. Harry har slitit som ett djur utan att klaga som vanligt. Kvar är byte av fönster och tapetsering. Puh! Vi skall koppla av ordentligt snrt och har bokat in hundarna på hotell. Vi planerar att njuta av autobahn. Oj, jag har visst glömmt att skriva att jag bytt mc. I sommar kör jag en BMW s 1000rr;-) ! Gissa om jag längtar! Spännande är det också att jag vågat mig på att köpa en iPhone. Min förhoppning är att jag skall kunna uppdatera hemsidan lättare. Nu skall jag koka en kopp kvällskaffe i nya köket!

.

You may also like...

2 Responses

  1. Björn says:

    Grymt snyggt golv och bra jobbar med iPhonen!

  2. Cia says:

    Perkele vad snyggt!!! Ser fram emot att få dricka kaffe i det köket!! Kram!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.