I ChileChico


Nu ar vi dar igen! Nar sade jag senast att jag alskar er? I gar hade jag en nara doden upplevelse pa 6 timmar i oerhord blast, motvind sa att jag nastan slets fran styret. Jag till och med fallde en liten tar mitt i elandet. Det var ju bara att kora pa eftersom det inte gar att stanna nar det blaser sa… I sondags nar vi for fran Ushuaia var det +1 grad men stralande sol. Konstigt nog var det ingen vind just da, tack och lov! Vindarna over bergspasset var isande kalla. Troligen kan man bli galen pa Pampas. Vinden ylar dag och natt. Nastan varje natt och dag regnar det till kl 10. Sedan klarnar det upp sa att det gar att kora. Vi behover vila upp oss snart. Dessutom har vi forsokt sanda hem overflodig vikt(klader) men det lyckas vi tydligen inte med. Antingen ar det enbart en post for inrikes eller sa har vi ingen kartong att sanda i eller overvikt…Nu dumpar vi skiten. Harry ar en talang pa spanska! Han fixar mackor “solo con queso” och tankar “Lleno, Por favor”. Problemet ar bara att han envisas med att nar vi skall boka en caba.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.