I morse nar vi vaknade var det +4c och det snoade. Att ga ut och gora service pa motorcyklarna var inte sa lockande. I gar hade Harrys BMW ramlat i den harda vinden nar vi var ute och at. Inget hade gatt sonder men vanster vaskhallare hade blivit sned sa det var vi tvugna att ta loss och bryta till. En bult som haller bromsoket bak hade skakat loss pa XTn och behovde spannas. I dag har vi forsokt vila upp oss, atit “Papas fritas” och druckit “Cafe con leche”. Herman har kopt en mossa som han vagrar ta av sig. Harry har kopt en “mate mugg” och jag har kopt en langarmad t-shirt. En massa klistermarken har vi hittat till aluminiumboxarna. Kvallen blir lugn och Hebbe har en del laxlasning han skall gora. I morgon far ni halla tummarna att det inte snoar nar vi skall over bergspasset mot norr igen! Oskar: Nu ar du val hemma i Stocke igen efter alla utsvavningar i Stockholm. Njut i din skona sang och pussa Rozzie och Morran(Carina kan val fa en puss ocksa).Kram pa er alla!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.