Funderingar fran en mc…


Jag sitter och jamfor de harda milen over Patagonien och Tierra del Fuego med ett marathonlopp. Forberedelse: Ratt klader; merinoull och Gun-Mays ullstrumpor som fortfarande luktar gott och som inte skaver. Ratt kost: Omegaolja ar bra for bade manniska och maskin! Lar dig vagstrackningen och stationerna. Mentalt: Om vagen ar oandlig och det inte finns nagot att se ar det meningen att man skall focusera innat! Sjalva loppet: Tanka vid varje station. Tank positivt t e x alla manniskor som uppmuntrar langs vagen och visar tummen upp. Harry sjunger “How many miles must a man ride his bike, before you can call him a man..”. Jag sjunger “Vad du ar sot min kara lilla ponny, vad du ar fin min sota lilla hast…”. Det ar olika i olika byar 🙂 Gar det tungt sa sakta in lite, stretcha. Kramp dodar inte! Var beredd pa att just nar det kanns som bast kommer ett bakslag typ hardare vind, kramp eller diarre. Om det skulle visa sig vara helt omojligt att genomfora loppet gar det alltid att stanna ta en ol och ta bussen hem.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.