I El Bolson


Nu har vi hunnit en bit pa vag. I gar korde vi genom fantastiska bergspass i anderna. Jag kan ga sa langt sa att jag utnamner det till en av mina vackrste turer pa mc.Gigantiska berg, djupa sjoar, enorma trad och underbara dofter av alla blommor. Vi kommer lagom till anstormningen av nagonslags “bromsar” som bara passerar har en gang per ar. De ar stora men bits bara och ar inte farliga. Gransovergangen mellan Chile och Argentina gick pa 20 minuter. Nar vi kom till yttersta utpostan hade de glomt att ge oss en stampel sa vi fick vanda om. Da tippade Harrys tunga “oxe”. Vi fick en bra bild i alla fall:-) I natt har vi sovit pa en underbar camping 2500m o h. Bergstoppen vi kikade upp pa lag pa 3500m o h. Kallt blir det sa har i anderna. Jag har anvant handtagsvarmare i tva dagar nu. Fleecejackorna ar pa och man huttrar anda nar man kor. Nar man stannar blir det dyngvarmt. Motorcyklarna gar riktigt bra, som vanligt. Vi har inte gjort nagon service alls annu. Det blir nog aktuellt med kedjesmorjning ikvall. Nu nar vi ar i Argentina har traffiken forandrats. De kor inte lika hansynsfullt langre. Att bli intrangd mot vagkanten har till vanligheterna. Vi kanske inte hittar Internet lika ofta heller men det aterstar att se. Ha ett riktigt GOTT NYTT AR ifall vi inte hors innan. Kramar fran oss alla till er alla!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.