Ingen återvändo!


Nu kära vänner finns ingen återvändo! Det är bokat och klart. Långtradaren som skall ta motorcyklarna, och allt vi behöver på resan, till Göteborg, hämtar motorcyklarna 7 november. De senaste helgerna har vi varit nere på “småpickelnivå” typ hur många liter olja kan vi tänkas behöva, är visiren imskyddsbehandlade, har vi utrymme för lite diskmedel, tvättlina, skruvmejsel till glasögonen och så vidare i all oändlighet. Alla kläder är tvättade och packade. Det låter som om det var mycket kläder men jag kan lova att det är mindre än förra gången vi for iväg. Annorlunda är det att packa för både kyla och värme. Herman och jag har bestämt oss för att ta de tjocka sovsäckarna. Harry chansar och väljer en tunn sovsäck. Är det varmt är det ok att sova mjukt och är det kallt kommer Herman och jag att koppla ihop våra säckar och gosa i värmen. Kanske bjuder vi in Harry om han huttrar allt för mycket. Harry har gjort waypoints på GPS.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.