Traditionsenlig Höga Kusten mc-tur


Det är svårt att klara en sommar utan längre mc-resor när själen skriker och vill ut! Denna sommar skulle vi använda till att bygga garage (äntligen) och spika ny panel på huset (äntligen). Eftersom vi envisats med att prioritera mc-resor under 20 års tid så finns onekligen ett visst renoveringsbehov. När vi planerade byggeriet under vintern insåg vi, orutinerat nog, inte att sådant brukar “smitta av sig”. Mycket riktigt. Nu är vi där. Gården ser ut som ett meteoritnedslag, bakom panelen finns överraskningar och huset kommer att se eländigt ut invändigt efter att våra gamla fina fönster slitits ur sina hålor och ersatts med nya för täta men snygga fönster. Suckande tvingas vi överväga tanken på att skjuta på vår Alaska-Panama 2010 tur ett år. Själen skriker men förnuftet försöker göra sig hört för en gångs skull. Kanske finns det något bra med att vänta ett år? Kanske skulle Oskar följa med då? För att lufta själarna styrde vi kosan mot vackra Höga Kusten. Kompis Mattias följde med och körde Harrys Tenere. Harry körde BMW K1200S och jag körde FZ1. Vädret var helt ok för snabb körning 🙂 Vi hade en underbart trevlig dag med god mat och god dryck. På kvällen kom vi i samspråk med ett gäng trevliga mc killar från södra Sverige. En av dem hade drabbats av illsinnad magkatarr/sår och behövde lindring typ novalucol. En magsår som jag har turligt nog alltid en uppsättning novalucol med mig. Dessvärre hade nog tabletterna behövts någon dag tidigare och i lite större mängd för att katastrofen skulle kunna undvikas. Nå, det finns ett fint lasarett i Örnsköldsvik med trevliga sköterskor 🙂 Mattias, Harry och jag somnade med skrattårar i ögonen. Helt enkelt en toppentur!

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.