On our way…!


I söndags blev jag väckt med kaffe på säng och paket. Jepp, jag hade födelsedag. Jag gissade bara fel på ett år :-)Oskar och Herman hade kostat på sig ett “The Far Side” Album. Tror ni jag fick kedjesprej igen? Nepp, i år blev det en kaffebryggare till Defendern. Vad säger man ..? Gott kaffe är alltid bra att börja morgonen med. Tack Harry! Sedan körde vi hårt med att få i ordning allt som skulle packas in i containern. Det är ett fasligt schå med att numrera alla kollin och göra innehållsförteckning. Harry höll tappert på med sin pannlampa tills det blivit becksvart. Onsdagen 7 november hämtades containern av lastbilen som tog den till SJ för vidare transport till Göteborg. Lite nervöst känns det att sända iväg allt med endast “H+C Olmhagen Valparaiso Chile” skrivet med svart tusch på sidan. I kväll, fredag, har Harry och Antgårdsteatern premiär med komedin “Familjens skräck”. Han har lovat mig att teatern inte handlar om mig. I alla fall kommer jag inte att känna igen mig och ingen annan heller. Tycker ni att jag skall nöja mig med det? Efter en god middag är jag fredagstrött och väntar bara på att Harry skall komma hem så att jag kan somna lugnt….

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.