Ännu en ensam fredagkväll…

Här sitter jag ensam igen! Fredag är det. Nya dokument som väntar på att åtgärdas. Tellus Shipping kan inte vänta. Konstaterar att båten som skall ta vår värdefulla container till Panama heter “Bahia Blanka”. I den kommer allt vi gillar bäst att vara stuvat. Kurator som jag är så ogillar jag papper…fast jag inser att de är onödigt viktiga. Jag får väl göra mitt bästa. Har bokat övernattning, tvårätters middag och spa i Haparanda till påsk när vi kör runt till Finland. I morgon är det tidig väckning för att packa in motorcyklarna och utrustningen i containern för att därefter skruva ihop den och invänta trucken som skall ta den upp till vägen i väntan på långtradaren. Jag har en klump i magen….Harry ligger på golvet i badrummet… med magsjuka! Håll tummarna att han kvicknar till annars blir det riktigt spännande i morgon :-/

20110408-200333.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.