En underbar “vanlig dag”

I går och idag har vi kört på ganska bra. I går körde vi 380km till Puerto Vallarta. Det är en jättestor hamnstad. Det fina var att det fanns trafikljus och var rent och fint 🙂 Vi förnedrade oss och tog in på ett stort hotell “Hotel Las Palmas” med “all inclusive” (vi orkade helt enkelt inte leta). Meningen med att stanna till i Puerto Vallarta var att här finns ett av Mexicos “Hard Rock Cafés” och Hebbe behöver trumpinnar från så många ställen som möjligt:-) Vad kan man säga? Om det får honom på gott humör under långa, svettiga dagar på motorcykeln så är det helt ok. Harry och jag försökte verkligen vara turistiska och få i oss så mycket mat och dryck som möjligt, men usch så fort man får nog. Det var riktigt skönt att sätta sig på cyklarna i morse. Både i går och i dag har vi haft toppenkörväder d v s mulet men inte regn. Vi körde 170 km på en mindre väg idag och den var underbart vacker med många vänliga människor, som vanligt. Nu har vi hittat ett jättefint litet hotell “Hotelito Casa de los Cocadas” i San Blas. Det är en lugn liten kuststad med massor av fågelsorter, mangroveträsk och krokodiluppfödning. Vi har hunnit bada i den underbara poolen, solat och ätit på ett lokalt matställe. Det är val här 3 juli och eftersom sådana tillställningar kan vara rätt så känsloladdade skall vi försöka se till att vara ute ur Mexico då. I väntan på det så kör vi på som planerat…

Skrivet av en Carola som njuter av solbrännan så länge det varar. Solbränna och mc-kläder brukar liksom “ta ut” varandra :-/

Ps! Harry mår fortfarande bra så den sista medicinkuren måste ha gjort susen 🙂 Ds.

.

You may also like...

3 Responses

 1. Björn says:

  Är det trumstockar från så många olika ställen som möjligt eller från olika Hard Rock Café?

  Kram på er!

 2. Carola says:

  Hej Björn och gänget! Kul att se att ni är framme och att ni hittat internet:-) Ni njuter på stranden och äter gott hoppas vi. Hoppas ingen har ont i halsen! Hebbe samlar trumpinnar från alla “Hard Rock Cafe’ ” han varit på. Han skall bygga en hylla i slöjden :-)Kramar till er alla <3

 3. Björn says:

  Kram på er med! Vi läser om er så snart vi har möjlighet!

  Ni kan läsa det vi skriver under vår resa på: http://barfotaresor.blogspot.com/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.