Osannolikt, enormt och helt underbart!

I går var en lång och händelserik dag. Vi passerade samhället som skyltade med att det var där “Route 66” startade. Där hade man byggt upp en hel del sköna fik och butiker. Det känns stort på något sätt att ha fått följa 66:an en bit. Man kan förstå att det är en upplevelse att göra hela från LA till Chicago. Körningen gick spikrakt genom öknen och det var hett! Det var ca 10 mil mellan möjligheter till mat och husrum. Vi valde att köra hela vägen mellan Monument Valley och Las Vegas på en dag. Vi passerade Hooverdammen och kom in i Las Vegas strax innan mörkret. Herman hade bestämt att vi skulle ta in på “Hard Rock Hotel”. Vi var ganska lättade när vi såg den kända gitarren framför hotellet. Visserligen blev vi bortkörda av vakterna när vi försökte parkera framför entrén men vi lotsades vänligt in i ett parkeringshus. En helt ny värld öppnade sig! Hög rockmusik och massor av människor. Allt rent och fint. Ett myller av korridorer, barer, affärer och poledansande kvinnor. Det gäller att kunna anpassa sig. I dag har vi gjort stan. Fantastiskt är en underdrift. Det känns helt overkligt och måste upplevas! Vi kan inte låta bli att känna en bismak av att allt är till 100% uppbyggt kring vår vilja till konsumtion och att vi har så lätt att falla för frestelser. Vi hade ändå inte velat missa detta!

Skrivet av en Carola som tycker att “Hard Rock Café” ändå gör några bra saker för mänskligheten.

Ps! Jag har förlåtit Harry för att han sade att jag såg ut som “en jordekorre som rullat sig i gyttja” när vi stod i kön för att checka in på hotellet 🙂 Ds

.

You may also like...

1 Response

 1. Derrik says:

  YO!

  Känns som ni upplever lite kontraster just nu… Tok raka vägar, högre hastighet, längre körsträckor, stora flashiga hotell + en hel del annat kontra centralamerikas krokiga vägar, låga hastigheter, monsunregn, låg hastighet, en hel del mer att tänka på gällande säkerhet m.m.
  Ni gör det fantastiskt bra och om ni inte har några fler överraskningar som jag inte vet om så har ni bara “enkel” körning kvar nu (om man jämför med början av resan).
  Här är det bara kvavt och varmt, hade just strömavbrott, åska, blixtar och hällregn. Men nu är allt återställt och åter till ryggläge i soffan efter en liten löptur på 1,5 mil… 🙂 något trött i benen.
  Har en hel del att träna upp om man ska orka nåt marathon i vår…
  Res lugnt och njut!
  Kramar från oss båda till er alla tre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.