Tillbaka i “kylan”

Dagens uppdrag var att ta oss genom Los Angeles och Malibu. Ett av Hebbes önskemål var att få uppleva “smogen” i LA. Vi ville se Beverly Hills. Nu har vi gjort båda delarna. Vi köpte ingen karta över var de rika&kända bor men det gick ju att begripa av storleken på husen och höjden på staketen. När vi kom ner till kusten efter “Sunset blvd” blev det genast kallt. Vi fick dra igen alla lufthål på jackorna och trycka igen visiret, denna gång för att hålla värmen inne. När vi var inne på hamburgerhaket och åt lunch tog vi inte ens av oss jackorna och hade gärna haft ett sittunderlag. Harry hotade med att ta fram fleecen 🙂 Nu är det väl bara att vänja sig med kallare väder för det lär bli mera av det under den närmaste månaden…

Skrivet av en Carola som krupit in i sovsäcken.

Ps! Om ni bara visste hur många outlets och spännande matställen jag måste köra förbi varje dag 🙁 Ds.

.

You may also like...

3 Responses

 1. Håkan says:

  Morgonrutiner i Stockholm och i den ordningen de sker nuförtiden.
  1, Ölmhagens hemsida, check
  2. Di.se, check
  3. DN.se, check
  4. Mail, check
  Klar att åka å jobba.
  I motsats till vad många tror så är Californien jäkligt kallt ( oftast ) längs kusten. Kan skilja 20 grader mellan kust och 2 – 3 mil inåt landet. Antar att ni tar Hwy 1 norrut? Har ni tid ( och gillar vin ) så kan vi rekomendera Central Coast Region med Paso Robles som nav. Västkustens just nu snabbast växande vindistrikt. Windward Vineyard har en prisbelönt Pinot Noir som är väl värd en enkelresa bara den. Väljer ni Hwy 1 så har ni världens vackraste ( subjektivt 🙂 ) åkning framför er. Sjuuuuuukt sugen på att åka. Längtar redan till nästa inlägg på sidan. Det är ju delvis ert fel att vi kom iväg och insåg det ni beskriver så väl. Det är så här man ska resa.
  Kör väl
  Håkan & Henriette

  p.s: ” Den kallaste vinter jag någonsin upplevt var sommaren i San Francisco”. Mark Twain.

 2. Carola says:

  Håkan: Du dina/era kommentarer är lika roliga för oss 🙂 Herman ville tillbaka in i öknen omgående. Fast jag tror att det blir mycket kust. Vi får väl duscha varmt ( här verkar det ju finnas varmvatten) och ligga tätt i tältet. Svårast har vi med “sötbulle-frukostarna”. Herman fick ur sig ett “Fy f-n vad äckligt” förra morgonen och det hör INTE till vanligheterna 🙂 Få se vad dagen ger. Det hänger lite regn i luften. Kallt sådant antagligen…

 3. Håkan says:

  Gjorde några inlägg på Harry’s FB. Kolla om det kan vara t ngn hjälp.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.