TYSK VÄN PÅ "ÅTERBESÖK"


Under vår sista dag i Finland ringde vår vän Ralph. Han var på mc resa och befann sig i också Finland. Ralph och Jörg var de två tyska killar som stannade hos oss en vecka för två somrar sedan efter att en av deras motorcyklar havererat. På väg från Afrika förra sommaren stannade vi en natt hos Jörg och hans, numera fru, Heike. Nu lyckades Ralph planera in en natt hos oss. Han har löfte om att det alltid står en säng bäddad i gäststugan om han skulle passera. Hans KTM var välpackad och såg onekligen läcker ut. Det ryckte till i våra “kickben” trots att vi nyss kommit hem från vår Kroatienresa. Vi hade en trevlig kväll och lika trevlig morgon innan han styrde kosan tillbaka mot Tyskland. I hans ögon kunde vi se grus och inte asfalt…

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.