Idag hände det!

Mitt i en mörk 2,5 km tunnel i Österrike slog Harrys mätare på BMW’n om till 0! Den har alltså gått 100 000 kilometer. 


Varvet runt! I morgon, eller i övermorgon, kanske i Polen, slår min varvräknare om till 0. Jag ligger av någon konstig anledning 630km efter Harry. Måste vara hans vinterkörning. Min vinterkörning blev ju bara 50 meter då jag tippade i diket vid första korsningen…och Harry bara undrade hur det gick med backspegeln! Det var nära då☠️. 

Ärligt talat! Hur många av er har kört en mc, från ny, tills mätaren gått varvet runt? Värt att fira på lyxhotell i Brno i Tjeckien. 


Jag bara ler för hotellet är fullbelagt med handbollsspelare, rullstolsburna. De är norm och vi andra får rätta oss💪🏼. Underbart!


Om allt går som vi tänkt så kämpar vi oss vidare i regnet imorgon mot Polen/Krakow😁. 

You may also like...

Leave a Reply