I strejktag i Cusco


Vi har tagit oss till Cusco! Sista 200km var , som vanligt, valdigt kurviga och tog 4 timmar. Att ta sig fran Cusco till Machu Picchu ar inte angon latt match skall ni tro. Vi hade tankt gora det pa en dag. (Man tar tag fran Cusco)Nu visade det sig att det ar strejk idag, torsdag. De styrande i landet vill privatisera, pa samma satt som i Sverige, men det vill inte befolkningen har i Cuso. Och inte vi heller sa vi gick med i det 20-30 000 personer stora taget, till befolkningens fortjusning. Vi ar som sagt pa hog hojd och har varit det under 4 dagar. Nar vi forsokte lasa Fazzes raknetal i gastboken kom vi till 3 sedan var det stop. Vi brukar kolla med varandra om vi vet vad 2+2 ar. Vill vi gora det riktigt knepigt fragar vi efter personnummer 🙂 Undrar om de vanliga funktionerna kommer tillbaka nar man landar pa markniva igen. Jessica, blev du helt aterstalld efter detta? Na, i morgon skall vi forsoka ta bussen till Ollantaytambo. Darifran skall vi ta taget till Machu Picchu och sova dar. Pa lordag, Hakans fodelsedag:-), far vi tillbaka hit till Cusco. Grattis Hakan! Det galler att ha pa sig alla klader for det blir fort kallt nar solen forsvinner pa kvallen. Lev och andas ni som kan!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.