Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/plugins/microblog-poster/microblogposter_oauth.php on line 101 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/plugins/microblog-poster/microblogposter_oauth.php on line 101 Hardkokta i La Rioja/Argentina – olmhagen.se

Hardkokta i La Rioja/Argentina

Enligt min chefsmekaniker och alskade reskompis genom livet har vi med rage uppnatt etappmal 2 namligen att komma upp i jamnhojd med Santiago igen. Vi har nu avverkat drygt 9000km och “we are still going”. BMW-kladerna skoter sig som de skall fast dragkedjornna borjar ge upp :-)Multifuelkoket ar toppen och vi lyckas hitta torrfoder nastan overallt. Det ar inte latt att vara vegetarian i kottatande Argentina. Vi ar uppstoppade med vitt brod och papas fritas. Herman skall starta en forening “Vaga vagra vitt brod” nar han kommer hem. Det borjar snart vara dags for dacksbyte fram. Vara TKC80 har skott sig utmarkt och vi kor nog ett tag till ocksa. De gar bast pa grus. Vi har det VARMT! Varje dag ar det runt +38-40c. Man blir liksom ganska slak. I dag har vi kort genom en nationalpark “Valle de la Luna”. Vackra klippformationer fran nar kontinentalplattorna veckade ihop sig i 3 timmar. Svettigt men harlig sandvag och vackra vyer. Nu skall vi forsoka hitta nagot att ata. Klockan ar 21 har och matstallena har borjat oppna. Vi sander mera bilder sa snart vi kan. Massor av kramar till er alla! Ja, vi kor forsiktigt 🙂.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.