“Die hard people”

Idag har vi nästan fått en överdos av att vara “celebriteter”. Vi ser många motorcyklister här i Alaska. I stort sett alla har stora, skinande, icke repade cyklar. Därför väcker våra ärrade, skitiga, fullpackade cyklar stor uppmärksamhet. Nu har folk även börjat påpeka att de kan se på våra kläder att vi “varit med”. Tja, vi ser nog rätt medfarna ut…och visst är det väl så vi vill ha det? Vi vill att det skall synas att vi levat! Vi kan inte tänka oss något mera skräckinjagande än att ligga på dödsbädden och se släta, fina och “olevade” ut! Tänk att det tydligen syns så väl redan nu 😀 Vi har åkt färja från Haines till Skagway och vidare över ett kallt, vackert och regnigt pass idag. Jag fick dagens skratt här i Whitehorse på hotellet. På toan fann jag skylten ni ser nedan. Då vet man att det finns “Die hard people” här 😀

20120702-224839.jpg

20120702-224850.jpg

20120702-224905.jpg

You may also like...

1 Response

  1. Håkan says:

    “Man ska inte leva ett liv, man ska ha levt ett liv”. Det driver ni till fulländning. Vad oss anbelangar så får ni resa runt hela tiden. Våra morgnar här på andra sidan jordklotet får en ytterligare dimension. Hur gick det med drivpaketet? Nytt? Samma gamla? Tjohopp, ny dag! H&H

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.