När jag tittar på trippmätaren på motorcyklarna …

…och på vågen i badrummet inser jag att jag/vi haft en fantastisk semester 🙂 Målet med dessa 5 veckors semester var att ha mc-hjälmen på sig varje dag. Facit-3 dagar utan hjälm :-D. Vi har avverkat 10 000 km (1000 mil). Många fina vägar, många härliga möten med människor och så många gapskratt. Vi har upptäckt Estland som varit en blank fläck på vår karta. Vi har stannat flera dagar än vi brukar t e x i Nice/Frankrike, Barcelona/Spanien, Lepplax/Finland och i Pernu/Estland. Det har inneburit att vi hunnit koppla av och även springa på alla dessa platser eftersom vi har en regel att alltid göra det om vi stannar till mer än en natt. 


Nu börjar vi jobba igen och ägna tid åt att planera nästa sommars äventyr. Förhoppningsvis hinner vi få många fler mil på cyklarna, och många kg mindre på vågen, i höst 😀

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.