Zanzibar is great! – Dar es Salaam

afrika 1011Vi har haft en fantastisk vacka pa Zanzibar. Vi visste att vi ville till ostkusten dar det var lugnt och stilla. Gomani bungalows passar motorcyklister utmarkt. Vi ar inte vana med nagon storre lyx sa en bred sang och rinnande vatten kanns stort. Vi kan inte riktigt fatta att folk gnaller om det inte finns varmt vatten i duschen. Det ar ju anda over 30c i skuggan. Vi hann med loprundor langs stranden nar tidvattnet var lagt. Underbara frukostar och mysiga middagar i manens sken. Vi ar sa lyckliga over att fa uppleva detta tillsammans! Vi passade ocksa pa att aka pa delfinsafari. Harry, som anser att man skall overraska sin fru minst vart tionde ar, insisterade pa att vi skulle hoppa i de skyhoga vagorna och simma med delfinerna. Han som inte ens gillar vatten! Maktigt var det och manga liter saltvatten fick vi i oss. Bra for matsmaltningen. Vi avslutade pa Warere Town house i Stone Town. Toppenlackert hotell bredvid hamnen. Det var avslutning pa filmfestivalen sa stamningen var det inget fel pa. Vi gjorde som alla tipsat oss om och at fisk i parken vid stranden. Vissa bitar smakade misstankt likt get men vi ar ju anda i Afrika…

I dag har vi jobbat hart for att ordna fygtransporten for motorcyklarna. Milt sagt kan vi saga att bankerna har mycket som borde utvecklas har i Afrika. Vi har svart att fa ut sa mycket pengar som transporten kommer att kosta. Yamahan, den tappra, vagrade att lamna landet. Ingen strom! Det blev till att leda ut henne till cargoterminalen. Killarna dar har gjort ett bra jobb att staga upp med brader. De harpackat allt minutiost for att gora sa sma och sa fa kollin som mojligt. Det blev 8 kollin och sammanlagt 579kg. Resten tar vi med som bagage.

I morgon skall vi fira Harry som fyller ar. Jag misstanker att basta presenten ar om det ordnar sig med transporten. Moffa Kalle har inte heller missat att fira. Kram och tack! Njut i sommarvarmen! Carola och ganget.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.